Coachning & Ledarskapsutveckling med Maria Svenhage

Var:                     Kaffestugan, Majberget, Gammelgården 4, Bengtsfors
Kursdatum:       14 & 28 november 2018
Tid:                      Kl 08.30 – 12.30
Pris via eDIT:     1 195 kr per person. Moms tillkommer

OBS! Denna utbildning är fulltecknad.

Innehåll:

Under dessa tillfällen utvecklas du som ledare och som medarbetare. Du skapar ett mervärde för dig som medarbetare och för företaget så att ni kan leverera i världsklass. Förändring är konstant och genom att jobba med förändringsledning ser du och dina medarbetare till att alltid arbeta proaktivt och ligga i framkant.

Under dessa kursdagar ges tillfälle i att reflektera tillsammans med andra och utforska det egna förhållningssättet till kollegor och medarbetare under två förmiddagar. Kursen ger inblick i hur vi kan arbeta med förändringsledning genom coachning och kommunikation.

Ni får under dessa tillfällen en inblick hur ni kan hantera coaching och feedback på ett naturligt sätt i er vardag. Hur du som ledare och medarbetare kan få verksamheten/företaget att växa genom att jobba med att lyfta varandra och skapa en positiv anda.

Utvecklas i ditt arbete och förbättra ditt ledarskap.

Mål: Använda ett coachande förhållningssätt som en aktiv del i ditt ledarskap

Kursen innehåller bland annat följande rubriker:

• Självgående medarbetare med coachning och feedback som grund
• Ledarskapsutveckling med fokus på kommunikation

Anmälningsregler
Anmälan är bindande och sker via detta anmälningsformulär
Ange företagsnamn/organisation, antal deltagare med för- och efternamn, organisationsnummer
samt fakturaadress. Kursavgiften faktureras av eDIT och skall vara
erlagd före kursstart. Moms tillkommer på alla kursavgifter.
Sista anmälningsdatum 31 oktober.

Välkomna!

Ladda ner pdf

 

Utbildare

Ledarskap är ett område som Maria brinner för och det är ett område som behöver ständig utveckling. Hennes erfarenhet är att sitta i ledningsgrupper på en högre nivå där strategiska frågor är i fokus. Hon har också utbildat i och designat olika ledarskapsutbildningar. Att utveckla människor och se människor utvecklas och ta fram sitt bästa tycker Maria är mycket inspirerande. Maria har också jobbat som coach/navigatör samt med projektledning och har lång erfarenhet av utveckling i ledarskap och affärsmannaskap. Hennes framgång ligger i att med enkla och konkreta verktyg göra skillnad i din organisation samt en stark tro på individens potential. Ambitionen är att skapa självgående medarbetare och att ständigt förbättra och utveckla organisationen.